Morgonpigg o kvällströttMorning! Eller jag kanske ska säga go´förmiddag...min dag började klockan 3 i morse/natt...
Han lever farligt TorsåsTuppen!


Han fick följa med hem från Småland för några år sedan.....

Nej, det är nog inte hans fel att jag inte kan sova...och inte är det GrannTuppens fel heller!Var helt slut igår...efter att ha gjort typ ingenting...somnade tidigt!
Kunde ligga i fyra timmar...jippi!
Idag måste jag nog vila middag....fniss!
Jo, allvarligt...jag måste nog luta kull mig under dagen om jag ska orka med!
Fast så tänker jag många dagar...

Ringde gyn i Hudik igår...vete sjutton hur det blir med proverna?!
Får dricka lite näring under tiden jag väntar på besked...hittade några bortglömda sen i våras!Försökte fota Kattan igår...med blandat resultat!Knappt stilla en sekund!

Annat är det med Hunden...vid ordet "stilla" blir hon stilla!

Stackars Ditte...var ut en sväng i skogen igår...har ni hört det förr, hi, hi!

Så klart...när vi ändå är ute så kikar vi ju efter läckerbitarna!

Blev nog lite för jobbigt för hunden...hon sprang som en vettvilling på korta taxben i snårskogen, åt blåbär o kräktes ordentligt! Idag får hon vila.....
Säger bara; Lycka till! Fniss!
Fotot är taget förra helgen, vid en liten skogsjö....Jag blandar friskt...därför blir det så många olika "ramar" runt mina foton!
Kanske blir det störande...?

Idag ska jag laga mat...igen...imorgon far vi till gamla Faster i Uppsala...och nu ska hunden få följa med!
Dom har aldrig träffats....

Nu vill jag passa på att gratta bästaste Eva på födelsedagen!
Hon som ringde mig varje dag i sex veckor när jag var i Örebro!
Ditte sänder en nospuss!


Hoppas din dag blir bra!

Kramen!


Kommentarer
Postat av: åsa

Jobbigt, jobbigt att inte kunna sova på nätterna (jag vet) och det blir inte riktigt "riktigt" om man sover på dagen sedan..

Fina bilder, som vanligt..

Ha dé!/Kram

2009-09-01 @ 09:12:19
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Go´dagens! :-)Ja, här har du en till som är trött... Tidiga morgnar nu när dottern har börjat skola långt iväg och behöver skjuts till tågstationen vid halvsju. Och fortfarande sitter ju sommarvanan att vara uppe länge om kvällarna i - lägger man sej ner en stund mitt på dagen så somnar man garanterat! <:-) Men det är ju bra mycket värre att inte kunna sova om nätterna fast att man försöker!Vad kantareller du/ni hittar!!! Jag har inte alls fått till "svampandet" hittills i år - men hoppas ju fortfarande på rikligt med trattkantareller lite längre fram. :-)

2009-09-01 @ 09:30:28
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: anki

fina bilder som vanligt... :-) Soligt och fint väder är det på bilderna,här är solen framme nu men det blåser som vanligt.

Jag kan lägga mej mitt på dagen och vila, inte alla dagar men dom flesta, särskilt om jag ska göra eller har gjort något särskilt. :-)ett gissel att inte kunna sova på nätterna, hoppas det vänder så du får din sömn natte tid :-)ha en skön dag

2009-09-01 @ 09:55:50
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Gitsie

Fina bilder, som vanligt. Och det är bara kul att du varvar ramarna, det ger lite idéer och inspiration. Hur gör man runda hörn på bilderna (vet att det är en ram runt men den syns ju inte). Använder du ps?Hoppas du kan vila lite idag. Kram

2009-09-01 @ 10:33:33
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Thalina

Fina bilder igen och förstår inte hur du orkar när du inte får sova.I går var jag och plockade lingon och jag var så trött så jag sov 2 timmar mitt på dagen.Det är bra om man lyssnar på sin kropp.Ha det så gott varma kramar Thalina

2009-09-01 @ 11:51:02
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: ingrid

Ja här var det tvärtom inatt kunde inte somna för rethosta o kill i halsen. Vid fyra slumrade jag till o sen ringde kockan halv6. Det var segt.. fick sen åka hem lite tidigare o snällt krypa ner i sängen. Trött o förkyld. Sova måste man.

2009-09-01 @ 12:44:02
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Annica

Dina ramar stör inte ett dugg! Älskar att scrolla ner och titta på alla bilder.

Undrar om det verkligen var oss du hörde. Vår bil är så lite och tyst. ;-) Det var nog någon av alla de blivande studenter som körde om oss. Med släp! Fattar inte hur man vågar köra i 130-140 med släpvagn bakom bilen. Jag kanske börjar bli gammal och feg. Men jag antar att det finns en anledning till varför det är max 80 när man kör med släpvagn...

Sköt om dig och vila massor.

KRAM!!!!!

2009-09-01 @ 15:15:51
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Oj, så tidigt din dag började....

Ja, där ligger nog Tuppen i lä ;-)

Men det är jobbigt när man inte får sova ut ordentligt.Kan tänka mig det är jobbigt att behöva vänta med hur det blir med proverna.

Ja, att dricka lite näring är nog inte så dumt.Mysiga bilder på kissen och vovven.

Så vovvar tycker om blåbär också,

men kanske det är bäst att hon låter bli dem i fortsättningen.Fina foton, och du gör så mysiga ramar omkring dem.

Ha en bra fortsatt dag.

Kramar2009-09-01 @ 15:47:31
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: marma

Här blir inget störande inte - det är så kul att titta på dina fina kort (avis)!Tråkigt det där med sömnen, man blir ju helt förstörd när man inte kan sova, och man blir ju så konstigt trött!Hoppas det löser sig!

Kramar/marma

2009-09-01 @ 15:59:37
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Anna dansar in..

Men Rankan har du en Tooooorsås tupp..min son bor i Toooorsås( hör du dialekten)..ha ha..men någon tupp har jag inte..borde köpa en nästa gång..han är ju stilig ju..Mmmm du kan tro att det är jobbigt att vänta på proverna..det borde vara prio ett på att lämna besked snabbt..Ja men du som alltid får du typ allt sagt i meterlånga inläggen..och du det gillar jag..underbart roande..

2009-09-01 @ 16:42:22
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: kats

usch, inte alls kul att inte få sova. jag har själv stora sömn problem... haft i många många år... lider med dig.Som vanligt otroligt vackra bilder du bjuder oss på.

2009-09-01 @ 17:20:48
URL: http://kats.blogg.se/
Postat av: Anki N

God afton!! Oh hon har varit i Småland minsann o inhandlat en tupp. Den där byn passerar jag varje gång vi kör ner till ungarna i Blekinge , för då genar vi genom skogen och passerar Torsås, allt för att slippa E22. Jag har fotat den stora Tuppen i silver som står mitt i Torsås, den var med i någon inlägg på min blogg vet jag. Men de tog lite tid innan jag fick älsklingen att stanna till så jag kunde ta ett redigt foto. ler.

NIX jag tycker inte alls det är rörigt med olika ramar, det är charmigt o ger extra harmoni till bilderna när man mixtrar dem lite. Bilden du har med blomman o vattnet här är helt underbar, ja de andra är också fina men just den bilden fastnade jag lite i. Hälsa gamla faster i morgon o kör försiktigt. MIn bil är i Uppsala idag, ja jag har lånat ut den till Krilles föräldrar för de skulle dit på återbesök.

Ha en sköööööööööööööön kväll.

Kramiz Anki N

2009-09-01 @ 18:01:08
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Carina

Jisses...jag får nog ställa klockan på fredag så du inte väcker mig genon att stå och banka ;))

I dag har jag varit i Söderhamn hela dagen och lyssnat på en föreläsning om demens....man är lite rädd att man har en light på gång . Varmt och skönt var det ute på lunchen när vi tog en promenad runt parken.

2009-09-01 @ 18:44:56
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/
Postat av: vicke

jag går ju alltid upp med tuppen så du kan skicka över den till mig så slipper du bli störd

2009-09-01 @ 19:40:26
URL: http://www.metrobloggen.se/jagbloggarigen
Postat av: princexswe

Jo du, katter är svåra att fånga på bild. Det ser ut som dom står still men när man kollar bilden är det lite suddigt. Men Ditte, hon blir bra på bild iallafall, Hon är bara för söt. Husfesten har inte varit ännu. Den ska vara nu på torsdag, den 3:e. Det blir nog ett inlägg efteråt. Ha en skön kväll. Kram Eva

2009-09-01 @ 19:42:11
URL: http://princexswe.blogspot.com/
Postat av: carina

Tur du tar en slummer om du behöver, att inte sova på nätterna är en riktig mara.

jag brukar kika in här och följa dig o Dittes eskapader.

ha en skön kväll.

2009-09-01 @ 19:46:40
URL: http://sinneskatten.blogspot.com/
Postat av: Heson

Go kväll! Kom på att jag glömt att svara på din fråga om Nickez. Farfar heter Mats Karlsson och är från Trönö, bor i Vågbro och spelar i Nickez orkester från Bollnäs som tidigare hade en medlem som hette just Nicke, men som slutade för några år sedan. Så hänger det ihop! Nu ska jag natta barnen. Kramen!

2009-09-01 @ 20:19:19
URL: http://hesons.blogg.se/
Postat av: annette

Ta Du en slummer, borde vi alla göra, undrar vad det är som gör att det oberoende om vi har ont någonstans så verkar det vara vi kvinnor som oftast sover så här jäkla dåligt, själv trött som en gnu om kvällarna, men när sedan lägger mej så blir jag pigg som en pelikan. Håller ju inte i längden att jobba hårt och sova dåligt.

Har njutit av Dina underbar en stund nu, scrollknappen går upp och ner, Du är så duktig på att knäppa i rätt ögonblick.

Hoppas Du får ta lite prov och se vad det är Du har brist på, men annars får Du väl hälla i Dej näringsdrycker ett tag framåt i alla fall, tror det är bra!Ha nu en bra fortsättning på Din sista semetervecka!Grattis Till Eva förresten!Kramar!annette2009-09-01 @ 20:42:10
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Anna

Underbart att få njuta av dessa bilder, innan jag går och lägger mig!Har fått öroninflammation igen suck// Kram

2009-09-01 @ 20:45:01
URL: http://annalundberg.org
Postat av: Ninni

Jag har inte med det att göra men är du eller har du varit sjuk??Finfina bilder som vanligt..kramen

2009-09-01 @ 20:45:16
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Nanna Nilsson

Hoppas du får svar snart på proverna. Sån där närings dryck fick sonen dricka när han gick på dialys och knappt fick, eller kunde äta nånting alls. Ha det så bra! :)

2009-09-01 @ 22:00:17
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: Soffie

guu va bra bilder å jag hoppas du kan sova inatt,

det är fullmåne ute kanske den påverkar dej,

kram

2009-09-01 @ 22:56:46
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anna dansar in..

Mmmm jo men du Torsås ligger ju bara ett stenkast från sÅsen som vi kallar det..så därför väljer jag att meddela Kalmar som destination..även om det mer exakta läget är just tuppens hemvist..:)Oj..jag borde borsta tänderna nu...see you..

2009-09-02 @ 06:25:17
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tycker mycket om blandningar.

Dina är så roliga och fina!

Vi skrivs!

2009-09-02 @ 09:29:39
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: Anette

Hej Rankan. Det är allt lite upp och nervänt........när jag äntligen somnar så vaknar du.......fast i natt har faktiskt som i sex timmar!! Det var länge sen.......

Härliga bilder som vanligt. Olika ramar, det tänkte jag inte ens på......Kram Anette

2009-09-02 @ 11:03:59
URL: http://mammanette.blogspot.com
Postat av: britten

Störande !!!!??????? aldrig !!! jag njuter av dina bilder..med och utan ram......din kisse verkar vara som Moffi mannen svår att fånga på bild.....Sov du vännen ..sov allt vad du kan ...

2009-09-02 @ 11:15:13
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas du mår bra Rankan och dina bilder är lika fina som vanligt!!

kramar!

2009-09-02 @ 15:31:26
URL: http:// www.sara78.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas du mår bra Rankan och dina bilder är lika fina som vanligt!!

kramar!

2009-09-02 @ 15:31:38
URL: http:// www.sara78.blogg.se/
Postat av: Ninna

Ditte och "Kattan", mina favoriter.

2009-09-02 @ 20:45:41
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: Inger

Ja vad jobigt att inte få sova..tänk att vi är så många som lider av detta med jämna mellanrum..

Härligt med allt vi hittar i skogen...mums...

Jättehärliga bilder som vanligt hos dig...

Hoppas du får sova inatt..kramkramen till dig..

2009-09-02 @ 20:52:30
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Trolda

Hej käraste Ragnvi o Go-Hjärtat =D Nu har jag läst ikapp lite och som vanligt är här full fart...;-) Tack för roande inlägg, roliga bilder och glädje! En extra nos-puss till Ditte så, men gärna UTAN fångsten...;-) =DTrolda - kramar, och äntligen m dator igen =D

2009-09-02 @ 21:10:19
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Paula

Jag njuter alltid lika mycket av dina fina bilder, ramar eller ej! Speciellt Ditte förstås, men tupparna kommer inte långt efter!

Sista semesterveckan, oj va tiden går när man har roligt...eller nåt

Visst var vi nära dej, och många andra. haha. Man kanske borde åka åt det hållet, sätta sig på ett fik och blogga att nu är jag här, vem vill fika?

Ja gubben skulle väl inte bli överlycklig precis...

Har du några tips vart man skulle kunna åka kring jul? Med jyckar, smyga undan, ingen stress, behöver inte vara julstämning, den fixar vi själva, julmat gillar jag inte...när jag letar på nätet så kostar några dagar en hel förmögenhet! Nåväl, jag har ännu tid att leta vidare...tänkte bojkotta julen i år, varken gubben eller jag längtar, umgås med släkten kan vi göra ändå

Somna nu sött lilla sockertopp/Kramen

2009-09-02 @ 21:15:19
URL: http://paulaz.se
Postat av: Pialotta

Men hallå där.. längesedan vi träffades på bloggarna.. förstår du har fullt upp med alla bekanta runt dig här.. kollar kommentarerna finns en del;-)

Jag har själv varit lite dålig på att hinna med min bloggvänkrets i sommar.. Hoppas det inte är något större fel på dig.. du skriver om prover?

Långt och härligt bloggblad med mycket bilder o ord.. inte gör det något att det slinker i olika tavelramar.. bara charmigt:-)

Kram på dig o ta det varsligt i skog o mark;-)

2009-09-02 @ 23:57:22
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: Carina

Hur är det min sköna....finns ork och tid till Alfta,tror du :)

2009-09-03 @ 07:32:48
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/
Postat av: Eva Sturesson

Ja du kan då skriva blogg du men det blir väl så när man är uppe tidigt. Jag har inte något vettigt att skriva om.Jo gallan har rättat till sig. Nu väntar jag på att Lotta ska föda ssnart. Fina mysiga bilder har du alltid. Du borde nog vara hemma längre om du inte mår riktigt bra än. kramen

2009-09-03 @ 08:16:59
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: Anna

Hmmm. Tänk om jag kunde lära Krullet det där!När jag säger " stilla " och har kameran framför nosen på honom, så är han stilla i typ 2 sekunder. Sedan är det full fart igen. Och då är ändå han 7 år!Ibland måste man vila middag! Det är bara så!// Kramen

2009-09-03 @ 09:25:27
URL: http://annalundberg.org
Postat av: stephi

hoppas du får en fin dag!

2009-09-03 @ 11:45:54
URL: http://stephiesmode.blogg.se/
Postat av: Plogflickan

God förmidda eller lunch bruden!

Hur är läget med dig, tänker ofta på dig? Här går vilvet sin gilla gång, som man säger huvudet upp och fötterna ner.....

2009-09-03 @ 12:16:23
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Nanna Nilsson

Allt bra? Vad jag älskar bilderna på taxen! Vi hade en strävhårig när jag var liten. Han hette Molle! (dopnamn Mollberg). Ha det gott! :)

2009-09-03 @ 18:22:33
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: anna

den där tuppen var allt bra fin!

2009-09-03 @ 22:13:52
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Lajsan

scrollidiscroll...här får man jobba lite för att komma ner till sista raden....ha ha ha...ja du är en baddare på skriva och fota! Jättefina bilder! Jag garvade högt till bilden där han försöker lära lurvis att leta svamp...lycka till...ha ha ha

2009-09-03 @ 23:03:49
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Postat av: Emil

sv: hehe lugnt ^^

Tack hehe :) nej jag tror inte det :/ men det kanske vi har men inte som jag kommer ihåg :PHa det super fint nu Ragnvi! :D

2009-09-04 @ 08:05:07
URL: http://mrlittleman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0